Beveiligingstechniek

Wie wil zijn/haar bedrijfspand, school of woning nu niet beveiligen tegen inbraak? Natuurlijk houdt je inbrekers niet buiten met een signaleringsysteem, maar door het goed toepassen van een beveiligingsplan en het verzorgen van goede samenhang tussen detecteren, signaleren en vertragen is de pakkans aanzienlijk groter.

Alarmbeveiliging

Inbraaksignalering

NeBo Totaal verzorgt het beveiligingsvraagstuk

Voor ieder pand en elk gewenst/vereist niveau. Geheel volgens de gestelde normen stellen wij een Programma van Eisen en beveiligingsplan op waar vervolgens een passende installatie uit voortkomt. Na het plaatsen van de installatie en het uitvoeren van diverse maatregelen (zoals bijv. organisatorische,- bouwkundige- en meeneem beperkende) zal u een VEB certificaat of installatie-attest ontvangen.

Wij onderhouden uw installatie

Naast de aanleg van inbraaksignalering voorzien wij u ook van jaarlijks terugkerend onderhoud aan de betreffende installatie. Dit zorgt ervoor dat u met een gerust hart uw installatie kunt gebruiken, bij het verkrijgen van een certificaat of installatie-attest tijdens het opleveren wordt uitgegaan van een geldigheidsduur van 5 jaar mits de installatie ieder jaar wordt onderhouden. Als men geen onderhoudscontract wenst zal het certificaat of de installatie-attest slechts 1 jaar geldig zijn.

Is uw huis of bedrijfspand al beveiligd?

Brandbeveiliging

Brandbeveiliging

Brandmeldinstallaties zijn installaties verplicht vanuit een bouwvergunning. Deze installaties dienen te worden ontworpen volgens de huidige normeringen. Voor het installeren verzorgen wij een “Programma Van Eisen”.

Camerabeveiliging

Camerabewaking

Voor zowel de zakelijke als particuliere klanten kunnen wij een professioneel camerasysteem aanbieden. Of het nu gaat om 1 camera bij uw voordeur of het voorzien van camera’s in een fabriek voor procesbewaking, het is voor ons allemaal mogelijk. Beelden opslaan en terugkijken via uw computer zowel lokaal als overal ter wereld, het kan allemaal.

 

Door de vele hedendaagse technische mogelijkheden zoals video over UTP, draadloos beeldoverdracht, IP-camera’s enz. kan voor elke situatie een passende installatie voorzien worden. Hierbij maken wij gebruik van producten die door betrouwbare en het vak bekende leveranciers geleverd worden. Door het constant trainen van onze medewerkers houden wij onze kennis van nieuwe en bestaande producten op niveau.

  

Het jaarlijks onderhouden van een camerasysteem is geen overbodige luxe. U moet denken aan het opschonen van uw harddiskrecorder, schoonmaken en opnieuw afstellen van camera’s. Door het laten controleren van de installatie bent u er zeker van dat uw systeem in goede conditie blijft en de bedoelde functie kan vervullen. Informeer naar de mogelijkheden op dit gebied. 

 

Onze faciliteiten voor camerabewaking

Toegangscontrole

Toegangscontrole

Toegangscontrole

 Staat bij u de deur altijd open of wilt u wel graag weten wie er in/uit uw pand loop? Vandaag de dag ontkomt men er niet meer aan om middels toegangscontrole het eigen pand te beschermen tegen ongewenste gasten. Natuurlijk hangt het beheren van toegang wel samen met de acceptatie van de gebruiker. Soms wil men de toegang beheren of beheersen maar zijn de mensen die er mee moeten werken niet consistent, dan heeft het weinig zin om enorme kosten te maken. Een open deur met daarnaast een kaartlezer heeft erg weinig nut.

De mogelijkheden

Als u toch denkt aan toegangscontrole moet u beginnen met uzelf af te vragen wat u ermee wil bereiken. Welk gebied of welke deur wilt u afschermen? Wij van NeBo Totaal kunnen u adviseren in de keuze van uw toegangscontrolesysteem, zoals bijvoorbeeld of u met een kaartlezer een vingerlezer of met een irisscanner gaat werken. Standalone per deur of middels een netwerk gekoppelde deuren, er zijn veel verschillende mogelijkheden. De vergrendeling van uw deuren kan ook op diverse wijzen worden toegepast, u kunt hierbij denken aan kleefmagneten, elektrische openers of motorsloten.

 

Gebruiksgemak

Naast de diverse mogelijkheden qua kaartlezers of vergrendeling is het ook mogelijk om gebruiksgemak toe te voegen door het koppelen van aanwezigheid- en/of tijdregistratie kunt u meer functionaliteit uit uw toegangscontrolesysteem halen. Ook het gebruik van een systeem waarbij inbraaksignalering en toegangscontrole samengevoegd zijn, kunt u het gebruik vele malen vergemakkelijken.