Over NeBo Totaal

Het is alweer een aantal jaren geleden dat we hebben gekozen om te gaan werken met techniek. Techniek op verschillende fronten, echter de elektrotechniek en beveiliging in het bijzonder. Inmiddels weten we dat dit een juiste keuze is geweest.

Door de opleidingen en jarenlange ervaring bij diverse werkgevers zijn wij sinds februari 2006 gestart met onze eigen onderneming genaamd NeBo Totaal. De naam NeBo Totaal is ontstaan uit de achternamen van de oprichters René Nederlof en Willem van den Bos, door het bundelen van hun kennis op de verschillende technische gebieden is de mogelijkheid ontstaan een zo breed mogelijk installatie- en servicepakket aan te bieden.

De afgelopen jaren is NeBo Totaal versterkt met meerdere medewerkers waardoor ook grotere projecten tot ons dienstenpakket kan behoren. Door de inzet en toewijding van onze medewerkers is NeBo Totaal in staat om een groeiend bedrijf te zijn en te blijven.

Wij zijn gevestigd in Rhoon en ons werkgebied is heel Nederland of waar het werk ons brengt. NeBo Totaal ondersteund u graag bij uw installatie keuze en geeft een eerlijk advies. Ons devies daarom; “Zoals techniek en service bedoeld zijn”.

“Nieuwsgierig geworden?” Bel of e-mail gewoon voor informatie of voor een vrijblijvende offerte. Wij staan graag voor u klaar. 

Wij werken al jaren samen met NeBo Totaal

Shurgard

Gefeliciteerd met de website

Webdesigner