Elektrotechniek

NeBo Totaal is een SEI erkende en bij Uneto-VNI aangesloten installateur. Voor het leveren, installeren en onderhouden van elektrotechnische installaties bent u dus bij ons aan het goede adres. Zowel kleine uitbreidingen, renovaties of complete installaties worden met grote zorg en professionaliteit uitgevoerd.

Elektrotechniek

Elektrotechniek

Wij gebruiken kwalitatieve materialen, uiteraard voorzien van garantie. Onze medewerkers blijven middels trainingen op de hoogte van wijzigingen van de normen om zorg te dragen dat de installaties voldoen aan de huidige normering.

Onze faciliteiten voor elektrotechniek

De Hafonorm-groepenkast van ABB is uitermate geschikt voor zowel befrijfs- als woonpanden.
Deze kast is namelijk gemakkelijk uit te breiden met nieuwe groepen door middel van een steektechniek op een busboard.

logo_lens[3]

Noodverichting

Het hebben van nood- en vluchtwegverlichting is in ieder gebouw niet meer weg te denken en is zelfs in de meeste gevallen verplicht. Deze installaties dienen met zorg te worden ontworpen en te worden geïnstalleerd. Het is belangrijk dat de juiste armaturen op de juiste locaties worden aangebracht, dit geheel volgens de eisen en normeringen. Noodverlichting installaties dienen jaarlijkse te worden getest en gekeurd.

Nood- en vluchtweginstallaties dienen 24 uur per dag, 7 dagen per week goed te functioneren voor uw veiligheid. NeBo Totaal bied de mogelijkheid om deze zorg voor u op zich te nemen.

logo_lens[3]

Gebouw- en huisautomatisering

Knx is de meest gebruikte standaard voor gebouwautomatisering in commerciële omgevingen. De standaard voorziet in protocollen voor netwerken met twisted pair (knx-tp), power line (knx-pl), ethernet (knxnet/ip) en wireless (knx-rf) als communicatiemedium. De knx-standaard is een samenvoeging van de drie vroegere standaarden EHS, Batibus en EIB/Instabus. De standaard wordt ontwikkeld door de KNX Association, die ruim driehonderd leden heeft. Voordat een product het knx-label mag dragen, wordt het door een onafhankelijk testlab aan een conformiteitstest onderworpen, zodat een goede interoperabiliteit van de producten van de verschillende knx-fabrikanten wordt gewaarborgd.

xComfort is het draadloze domoticasysteem van Eaton dat comfort, veiligheid en energiebesparing combineert.

Het domoticasysteem biedt perfecte en flexibele oplossingen voor de regeling van verlichting, zonwering en warmte in woningen en kleine kantoren. Waarschuwingsfuncties geven een gerust gevoel als u niet thuis bent, en u kunt via draadloze communicatie het energieverbruik van uw huis vanuit uw woonkamer zien en ook hoeveel energie er door eventueel aanwezige zonnepanelen opgewekt wordt.